Kedves SZJKK tagok, szülők, rokonok, barátok, támogatók!

 

Hagyományainkhoz híven ismét SZJKK családi napot szervezünk, amelyen szeretettel látunk minden klubtagot, szülőt, rokont, támogatót, barátot és barátnőt!

A nap folyamán főbb elfoglaltságaink a következők lesznek: fürdőzés, bringatúra, bográcsozás, szalonnasütés, foci, ismerkedés és csapatösszetartás.

 

Részletes program:

SZJKK tagoknak (és aki még szívesen csatlakozik):

10.00-kor indulás biciklivel a győri strandra, ott 3 órás jeggyel egy kis csobbanás. Győrzámolyon a „nagybolt” COOP előtt lesz a gyülekező. Együtt megyünk a töltésen egészen a fürdőig.

A győriek egy kis plusz edzésként előbb Zámolyra kerekeznek ki Cz. Balázs vezényletével, találkozó 8:15-kor a Dunakaputéren, indulás legkésőbb 8.30-kor.

A lubickolás után fagyizunk egyet, és irány vissza a győrzámolyi sportpályára. Várhatóan 15-16 óra között érünk vissza.

Szülők, családtagok, rokonok, barátok, támogatók…

14.00-kor szülők vezetésével bográcsozás. Javasolt menü: pincepörkölt. Kedves zámolyi Szülők, ki vezetné a főzést szívesen? Ki tud bográcsot hozni és egy kis tűzifát?

18:00 körül tábortűz, szalonna-, zöldség-, hús-, kenyér-, virslisütés stb.

20:00 körül a győri különítmény nyeregbe száll és hazateker.

A főétel alapanyagait, és a sütögetéshez a kisebb dolgokat a klub vásárolja. Arra kérünk mindenkit, aki mást szeretne enni, mint a kínált választék, az legyen szíves, és egyénileg hozza magával (Pl: vegetáriánus étel, sült csiga…)

Mivel falun leszünk, hiányt semmiben sem fogunk szenvedni. Mindent megoldunk.

További programok:

Csapatösszetartás, foci, barátkozás, ismerkedés.

Költségek: A fürdőbelépő és fagyi pénz kb. 2000Ft

Kérem, mindenki jelezzen vissza e-mailban csütörtökig, hogy jön-e, és ha igen, hány fővel. Ha valaki esetleg nem tud jönni, akkor azt is írja meg.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!